6 of 8 uren

Werk en privé in balans

Vaak is het zo dat . . .

ik 6 x per week wordt ingeroosterd voor een 24-uurs contract;
ik meerdere routes op één dag moet werken;
ik nooit het gevoel heb dat mijn werk af is;
ik bijna onmogelijk de kinderopvang kan regelen met dit rooster;
ik tussen mijn diensten niet voldoende kan uitrusten.

Dat is toch niet normaal?

Bovenstaande uitspraken zijn helaas geen zeldzaamheid in de thuiszorg. Deze manier van werken wil je toch niet meer? Het gevaar is dat medewerkers te vaak over hun eigen grenzen gaan en daar wordt niemand blij van. Jij niet, wij niet en onze klanten merken dat uiteindelijk ook. Als organisatie hebben wij samen met onze medewerkers hier een oplossing voor gevonden.

Diensten van 6 of 8 uren

We hebben een plan bedacht waardoor we nu volledig anders denken én werken. We werken in een rooster en een planning van 6 of 8 uur per dienst. Als je een 32 uurs contract hebt, werk je bijvoorbeeld 4 dagen van 8 uur. Met een contract van 24 uur kun je bijvoorbeeld 4 dagen van 6 uur worden ingeroosterd. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Bovendien krijg je bij ons een contract voor onbepaalde tijd.

Wat ook leuk is om te weten: deze nieuwe manier van werken is niet alleen heel relaxed, we hebben nagenoeg geen ziekteverzuim. Heerlijk toch? Dan kun je weer gewoon met plezier je vak uit oefenen zoals het hoort!

Interesse?

Wie weet ben jij onze nieuwe collega!

Wil je meer weten? Neem dan telefonisch contact op met Jantine Slippens of Helna Koekkoek via telefoonnummer 0515 43 88 60 of mail met naar hrm@thuiszorgslippens.nl t.a.v. Jorrit Osinga.