Werkwijze

Hart voor zorg

Als zorgmedewerkers hebben we een hart voor zorg. We zorgen ervoor dat onze klanten zich thuis blijven voelen in hun eigen huis en dat ze zich op hun gemak voelen. Dat begint al bij het eerste contact: in de meeste gevallen kunt u ons zélf benaderen als u hulp nodig heeft. Dat kan gewoon door ons rechtstreeks te bellen op 0515 – 43 88 60. U krijgt altijd iemand aan de telefoon met verstand van zaken.

Verzorging en verpleging

Verzorging of verpleging kunt u zelf aanvragen, u hoeft daarvoor van niemand toestemming te hebben. Dit kan op de volgende manieren:

  • U zelf of iemand in uw omgeving belt ons;
  • U vraagt uw huisarts om ons te bellen;
  • Bij ontslag uit het ziekenhuis geeft u aan dat u zorg van Thuiszorg Slippens wilt;
  • Vóór een geplande opname in het ziekenhuis belt u ons.  Nog voor uw opname komen we dan bij u thuis om alles door te nemen en afspraken te maken. Ook tijdens uw verblijf in het ziekenhuis komen we bij u langs, zodat alles geregeld is voor de thuiskomst. Zo kunt u met een gerust gevoel naar huis!

In alle gevallen komen we bij u thuis om afspraken te maken over de aanpak. U kijkt samen met de wijkverpleegkundige wat er nodig is, ook voor de langere termijn. Meer hoeft u niet te doen, alles wordt daarna voor u geregeld en gedaan. Wij nemen de tijd voor u!

Hulp in de huishouding

U kunt zelf hulp in de huishouding aanvragen, u hoeft daarvoor van niemand toestemming te hebben. De zorgaanbieder die dit verzorgt is afhankelijk van uw woonplaats. Meer informatie hierover vind u op de websites van gemeente Súdwest Fryslân en gemeente De Fryske Marren.

Heeft u vragen?

Dan mag u ons altijd bellen, we helpen u graag op weg: 0515-438860.

Bereikbaarheidsdienst

Buiten kantooruren is er altijd iemand van ons bereikbaar voor dringende zaken. De dienstdoende medewerker kan u indien nodig bezoeken. Dit kan even duren, afhankelijk van de drukte en de route van de medewerkers.

Wij zijn geen spoeddienst. Bent u in nood? Bel 112!