Personenalarmering

Een druk op de knop en we zijn onderweg!

Direct aanvragen

Veilig zelfstandig thuis blijven wonen

Veiligheid is een van de belangrijkste voorwaarden om zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Met cAlarm kunt u met één druk op de knop alarm slaan. Zo kan er bij een noodsituatie onmiddellijk passende hulp komen. cAlarm personenalarmering is een alarmknop voor ouderen die bestaat uit minimaal twee onderdelen: Een basisstation, dat op een centrale plek in uw huis komt te staan en een draadloze zender met een alarmknop, die u bijvoorbeeld om uw hals of pols kunt dragen.

Personenalarmering aanvragen

U kunt zelf personenalarmering aanvragen via deze link. U wordt dan doorgestuurd naar de website van onze partner FocusCura.

Kosten

Thuiszorg Slippens rekent geen kosten voor de professionele opvolging.

Hoe werkt personenalarmering?

Met één druk op de knop komt er hulp

Zolang u in of om het huis bent, staat de zender in contact met het basisstation. Zodra u op de alarmknop drukt, gaat er direct een melding naar een alarmcentrale. De alarmcentrale schakelt vervolgens de door u gekozen mensen in. Dit kunnen mensen uit uw persoonlijke omgeving zijn (sociale opvolging) of professionele zorgverleners. U staat via een open lijn in verbinding met de medewerker van de alarmcentrale; mocht het nodig zijn dan kunnen de hulpdiensten worden ingeschakeld.

Gecertificeerd sleutelkastje

Op de buitenzijde, op de muur bij de deur wordt door de mensen van FocusCura een sleutelkastje gemonteerd. Dit sleutelkastje is beveiligd met een pincode. Daardoor heeft u de zekerheid dat alleen zorgverleners die hiervoor toestemming hebben, toegang kunnen krijgen tot de woning. Onze sleutelkastjes hebben een veiligheidskeurmerk, wat betekent dat ze bestand zijn tegen inbraak en vandalisme.

Lees verder op de de website van onze partner FocusCura

De medewerker van de alarmcentrale staat na het indrukken van de alarmknop continu in contact met degene die hulp nodig heeft en beoordeelt welke opvolging er nodig is.

cAlarm van FocusCura

Meer weten?

0515 – 43 88 60 Of direct aanvragen