“Even Kieke”

Beeldzorg volgens Slippens

Wat is beeldzorg “Even Kieke”?

Even Kieke is begeleiding via het beeldscherm van eigen computer, tablet of telefoon. Met beeldzorg kun je elkaar zien en met elkaar praten via een scherm. U kunt contact hebben met onze medewerkers maar ook met familie en vrienden. Beeldzorg gebruikt u als u daar behoefte aan heeft, of als wij graag in contact met u komen.

Beeldzorg is handig en vertrouwd

Stel, u bent verdrietig of heeft een vraag over uw gezondheid. Dan is het fijn om daar met iemand over te kunnen praten. Wij kunnen met u afspreken dat we regelmatig even met u beeldbellen om te kijken hoe het met u gaat. Dat kan gewoon voor de gezelligheid zijn – even kletse, even kieke – of bijvoorbeeld om te helpen bij het innemen van uw medicijnen. Dat geeft een veilig gevoel. Voor u, maar ook voor ons. Wij kijken met u mee en als het nodig is dat we bij u thuis komen, gaan we gewoon op pad. Beeldzorg lost soms op een eenvoudige wijze problemen op. Bovendien is het gewoon gezellig om een gezicht te zien en even te kletsen.

Wat is er nodig voor Even Kieke?

U heeft een computer, telefoon of tablet met ingebouwde camera en internet nodig. Wij regelen de afspraak om verbinding te kunnen maken en stemmen het tijdstip met u af. Vlak vóór de afgesproken tijd bellen we u als herinnering en om te checken of alles klaar staat. Zo gaat het nooit mis.

Beeldzorg is een service van Thuiszorg Slippens

Wanneer u bij ons klant bent is “Even Kieke” inbegrepen. Bent u geen klant? Dan is er de mogelijkheid om hiervoor een sociaal service abonnement af te spreken. Professioneel om het hoekje kieke geeft een vertrouwd gevoel.

Meer weten?

Bel ons op 0515 – 43 88 60

Meer weten?

0515 – 43 88 60