Dagbesteding

met een tuin van 40.000 m2

Welkom Bij Moeke!

 

Bij Moeke

Een hele dag vol gezelligheid. Dat is wat we binnenkort bieden Bij Moeke.

Bent u toe aan een wekelijkse dag ‘moai fut’, op een prachtige plek in Sneek mét veranda én uitzicht op een tuin van 40.000 vierkante meter?

Dat kunnen wij voor u regelen!

 

Bij Moeke is een initiatief van Thuiszorg Slippens en biedt mensen de kans om wekelijks een heel gezellige dag te beleven. Een dag fut Bij Moeke doet iedereen goed!

Bij Moeke is dagbesteding. Maar dan in de breedste zin van het woord.  Het is maatschappelijk actief zijn, recreatief bezig zijn, sociale contact onderhouden, structuur in iemands programma krijgen én lekker warm eten. En elke dag wordt afgesloten met een hapje én een slukje.

Bij Moeke biedt echter meer service: wanneer u dat wilt staan aan het eind van de dag de wekelijkse boodschappen en eventueel bestelde maaltijden klaar.

 

Centraal Bij Moeke staan humor, talenten en mogelijkheden. Bij Moeke is voor iedereen. Omdat iedereen recht heeft op gezelligheid. Op de mooiste plek van Sneek bovendien: het clubhuis van voetbalclub LSC 1890 aan de Leeuwarderweg. Dichtbij alles wat Sneek te bieden heeft. Een echte Sneker plek voor Sneker ouderen.

 

We starten in het najaar van 2021 met 1 dag in de week.

 

Een dag Bij Moeke betaalt u in principe zelf, maar soms kan dit anders. We overleggen samen wat we voor u kunnen betekenen.

Neem gerust contact met ons op, u bent van harte welkom!

 

Bij Moeke

0515-438860

info@bijmoeke.nl