Thuiszorg in heel Zuidwest Friesland

Woont u in Zuidwest Friesland, dan kent u ons vast wel. Vanuit Sneek verzorgen wij al jarenlang alle vormen van thuiszorg in heel Friesland, maar zeker ook in Zuidwest Friesland. Bijvoorbeeld verzorging, verpleging, palliatieve zorg, huishoudelijke zorg, gezinszorg, maar ook particuliere zorg. Hier vindt u meer informatie over onze diensten.

Duidelijk, deskundig en persoonlijk

Wij houden van een no-nonsense aanpak. U krijgt eerlijk, persoonlijk advies. Belt u ons, dan krijgt u direct antwoord.

Geen wachtlijst

Waar u ook woont in Zuidwest Friesland wij willen niemand laten wachten. Daarom hanteren wij geen wachtlijst en zijn wij altijd bereikbaar. 365 dagen per jaar

Thuiszorg

Onder thuiszorg valt de onder andere de Verzorging en Verpleging, kortom; alle zorg aan de klant!

PGB

Zodra bekend is welke zorg u nodig heeft, kunt u beslissen hoe dat geregeld moet worden. Doet u het zelf of laat u het een ander doen? Regelt u alles zelf, dan krijgt u een PGB (Persoons Gebonden Budget). Geld, waarmee u de zorg zelf inkoopt. Vereiste is uiteraard dat u goed kunt organiseren en dat alle bonnetjes bewaard worden. Als u de zorg bijvoorbeeld door Thuiszorg Slippens laat regelen, dan heet dat zorg in natura. U kiest voor Thuiszorg Slippens en wij regelen alles voor u.

Nauwe samenwerking met uw huisarts

Wij werken nauw samen met alle huisartsen in Zuidwest Friesland. Om op één lijn te zitten, maar ook omdat dat de persoon is, die u het beste kent.

Geen kosten


Voor deze thuiszorg betaald u niets, de kosten worden verrekend met de zorgverzekeraar.  

Meer weten?

Wij vertellen u graag meer. Vraag onze informatie aan. Bel ons op nummer 0515 – 43 88 60 of mail naar info@thuiszorgslippens.nl

volg ons op @ZorgSlippens

We leveren thuiszorg in heel Friesland.

Wij werken door heel Friesland. Wij komen bij onze routes onder andere in Sneek, Bolsward, Joure en andere delen van Zuidwest Friesland.